Як приготувати баклажани: 5 найкращих рецептів
Думаєте, як смачно та швидко приготувати баклажани? Що ще можна приготувати з цих м’ясистих овочів легко і швидко? Ми підібрали 5 найкращих рецептів з баклажанами, які захочеться готувати знову та знову! Баклажани на сковороді або в духовці, з сиром та ковбасою або з часником. Кожен знайде рецепт на свій смак та залишиться задоволеним!
Баклажани з помідорами та сиром у духовці
Баклажани з помідорами та сиром у духовці – найпростіший і найшвидший спосіб приготувати ці овочі. Потрібно тільки нарізати баклажани та помідори кружальцями та скласти їх «вежею». А зверху трохи посипати тертим сиром. А для ще більшого смаку та аромату мажте кожен баклажан та помідор пряною олією. Для цього змішайте олію з часником, сіллю та іншими спеціями.
Смажені баклажани з часником на сковороді
Це просто чудові смажені баклажани з часником на сковороді! Завдяки одній маленькій хитрості баклажани виходять дуже смачними, корисними і не жирними! просто спробуйте посмажити цей овоч на сухій сковороді, щоб вийшла золотиста скоринка. А потім додайте олію і продовжіть ще трохи готувати. Так баклажани будуть соковитими, м’якими і не вберуть багато олії.
Баклажани «Beep», запечені в духовці
Баклажани «Beep», запечені в духовці, приємно здивують своєю простотою та смаком. Помідори, баклажани та сир – ось і все, що вам знадобиться для цього рецепту! Просто наріжте баклажани так, щоб їх можна було розкрити, наче віяло. А в розрізи вкладіть кружечки помідорів та скибочки сиру. Залишилося тільки запекти їх у духовці та насолоджуватися їх казковим смаком!
Салат з баклажанів та помідорів
Чудовий салат з баклажанів та помідорів, який вразить вас з першої вилочки! Баклажани за цим рецептом обсмажуються на сухій сковороді. Так вони виходять ніжними та м’ясистими з незрівнянним смаком. Додайте до них соковитим помідори, трохи зелені та спецій, а ще цибулю в маринаді. Вийде казкова гамма смаків та ароматів, яка сподобається кожному!
Баклажани з сиром та ковбасою в духовці
Баклажани з сиром та ковбасою у духовці – справжні гарячі бутерброди, тільки без хліба. Незвичайний спосіб насолодитися всіма улюбленими баклажанами. Для цього рецепту особливо добре підходять великі плоди. Просто наріжте баклажани кружальцями і запікайте в духовці. А потім покладіть скибочку ковбаси та сиру, і згорніть баклажан навпіл. Просто, швидко та неймовірно смачно! Тепер ви знаєте, як смачно та швидко приготувати баклажани.